Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/emj-atcon.gl/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Bag om EMJ-Atcon | EMJ-Atcon

Ejerkreds

EMJ-ATCON lægger vægt på seriøsitet og kvalitet. Vi er en af Grønlands største og mest erfarne virksomheder indenfor stort set alle typer af byggeri og håndværk på den grønlandske vestkyst.

EMJ-Atcon ejes af Nicolaj Sørensen, Jørn Madsen og Bo Riis Eriksen

 

Direktør Nicolaj Sørensen
Født og opvokset i Skagen og startede i 2003 som udlært tømrer hos EMJ i Aasiaat. Der var blot tale om en tre måneders kontrakt, men han blev straks bidt af Grønland. Ikke kun af naturen, kulturen og befolkningen, men i høj grad også af de faglige udfordringer. Specielt på daværende tidspunkt krævede arbejdet, at man kunne sit håndværk i alle detaljer, hvilket stadigvæk er en stor styrke, selvom man nu i højere grad bygger ved hjælp af præfabrikerede elementer. Allerede i 2004 blev han formand og i 2005 medejer. I 2009 købte EMJ virksomheden Atcon, og Nicolaj Sørensen flyttede til Nuuk, hvor han blev direktør for selskabet. I 2013 fusionerede EMJ og Atcon, og han er i dag direktør for det samlede selskab.

Kontakt: nicolaj@atcon.gl / +299 53 74 44

 

Projektleder Jørn Madsen
Født og opvokset i Horsens, hvor han blev udlært og arbejdede som tømrer, indtil han i 1986 søgte nye udfordringer. Det resulterede i, at han fik job i Aasiaat hos et lokalt entreprenørfirma, som deltog i opførelsen af Royal Greenlands nye rejefabrik. Han arbejdede en årrække i Aasiaat, inden turen i 1989 gik til Kangaatsiaq, hvor Jørn Madsen var med til at opføre et nyt pakhus til KNI. Efter et par år blev trangen til at prøve kræfter med flere udfordringer større og større, hvilket resulterede i, at han i 1992 var medstifter af Entreprenørfirmaet EMJ. Selskabet voksede i de følgende år og etablerede afdelinger i Aasiaat og Ilulissat. Efter fusionen med Atcon er aktiviteterne centreret i og omkring Nuuk, hvor Jørn Madsen hovedsageligt beskæftiger sig med den overordnede koordinering og styring af projektrelaterede opgaver og udviklingsprojekter.

Kontakt: jorn@emj.gl / +299 53 54 95

 

Bo Riis Eriksen
Er udlært gulvlægger i 2001, men havde allerede som ung stor udlængsel. Det betød, at han rejste til den grønlandske østkyst, hvor han arbejdede i årene 2001-2005 i både byer og bygder. Herefter gik turen til Thule Air Base i 2006 og videre til Ilulissat i Diskobugten fra 2007-2013. Bo Riis Eriksen blev partner i EMJ-Atcon i 2009 og har stor erfaring med site management, specialkonstruktioner, logistik og ikke mindst specialopgaver i alle egne af Grønland. Herunder arbejde med etablering af camps samt landsætninger etc. ved blandt andet guldminen i Nalunaq i Sydgrønland. Igennem sin store erfaring har han opbygget et omfattende netværk, der bruges flittigt i EMJ-Atcons daglige drift.

Kontakt: bo@emj.gl / + 299 53 47 37

 

Tilsammen repræsenterer de tre indehavere en alsidig håndværksmæssig og ledelsesmæssig baggrund, hvor de desuden har bred erfaring fra alle typer bygge- og anlægsprojekter i såvel byer som bygder i Grønland.

 

 

Bestyrelse

EMJ-Atcons bestyrelse består af:

Torben Andersen
Erik Bjerregaard og
Bo Eriksen

 

Torben Andersen
Torben arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem, og fungerer som formand for bestyrelsen. Han har mere end 20 års erfaring indenfor byggebranchen og har tidligere fungeret som direktør i en tilsvarende virksomhed i Danmark.

 

 

Erik Bjerregaard
Er administrerende direktør for Hotel Arctic i Ilulissat. Erik har mangeårige erhvervserfaring herunder lang erfaring fra bestyrelsesarbejde.

 

Bo Eriksen

 

 

For yderligere uddybning kontaktes

Administrende direktør
Nicolaj Sørensen

Mobil: +299 53 74 44
nicolaj@atcon.gl