Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/emj-atcon.gl/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Praktik | EMJ-Atcon

Faglig indsigt

Du får din daglige gang på byggepladsen og egne ansvarsområder

Lederskab

Du indgår i vores ledelsesteam med overblik og handlekraft

Unik oplevelse

Du får indsigt i den grønlandske kultur og hverdag

Rejse og bolig

Vi betaler din rejse og anviser dig bolig

Praktik hos EMJ-Atcon

Vi tilbyder hvert halve år 1-2 ingeniør- eller bygningskonstruktørstuderende indenfor byggeri eller konstruktion praktikplads i virksomheden.

Løn og leveomkostninger

I praktikperioden modtager du løn svarende til de vejledende praktiksatser for din studieretning. Vi anviser dig bolig, hvor huslejen er ca. kr. 4.000,- pr. måned. Leveomkostningerne i Grønland er lidt højere end i Danmark, til gengæld har du ingen udgifter til transport.

Sprog

På hovedkontoret hvor du er tilknyttet som praktikant er det daglige arbejdssprog dansk. Vores medarbejdere på byggepladsen taler og forstår både grønlandsk og dansk.

Faglig udvikling

Vi går op i din faglige udvikling og tilbyder indsigt i de forskellige fagentreprisers arbejdsprocesser. Under praktikophold hos os, tilbydes du ligeledes 14 dages praktik i et rådgivende firma, således du kommer hele paletten rundt.

Fællesskab og samarbejde

Er nøgleord hos os. Vores organisation er derfor opbygget med udgangspunkt i, at hver enkelt arbejder ud fra et værdisæt, der blandt andre er:

  • Viljen til at tage et personligt ansvar
  • Evnen til at samarbejde og værdsætte fællesskabet
  • En positiv holdning til sig selv og andre
  • Respekt for hinanden og for det samfund vi er en del af
  • Ønsket om at tilegne sig viden og nye kompetencer

Download dokument: EMJ_Atcon_praktik

Nysgerrig?

Har du lyst til at blive en del af vores team og spændende hverdag som praktikant, er du meget velkommen til at sende os en ansøgning. Vi modtager løbende ansøgninger fra både bygningskonstruktører og ingeniører indenfor byggeri og konstruktion.

Har du yderligere spørgsmål, er du også meget velkommen til at rette henvendelse.

Send din ansøgning eller spørgsmål til

Nicolaj Sørensen
nicolaj@atcon.gl
(+299) 53 74 44