RÅDGIVNING/SPARRING

Når man som professionel bygherre endelig har besluttet sig for at investere sine optjente penge i nye bygninger, sker det tit efter meget lange overvejelser. Det er en stor beslutning, at udvide og bygge nyt.

Når så bygningen er tegnet og entreprenøren er valgt, bliver bygherren tit hægtet af i byggeforløbet, da man naturligt nok ikke har kendskabet til det flow, et byggeri har. Tingene går hurtigt, alle kender hinanden og har prøvet det hele før og der er mange beslutninger som skal tages.

Alle beslutninger, rigtige som forkerte, koster penge og man er som bygherre overladt lidt til sig selv.

Derfor er man som bygherre bedst tjent ved at alliere sig med sin egen bygherrerådgiver, som kun varetager bygherren og byggeriets interesser. Det være sig almindelig sparring og rådgivning, vurdering af tekniske løsninger, tidsplansstyring, byggepladsstyring og styring af økonomien.

Privat bygherre:

For de fleste husejere, er det en evig overvejelse om privatboligens størrelse og placering passer til ens behov. Skal man sælge eller købe, bygge nyt, bygge til eller bygge om. De fleste husejere har hverken tid eller håndværksmæssig baggrund for selv at stå for et evt. byggeri. Det være sig et nyt hus eller ombygning af det gamle. Derfor bliver man nødt til at lade håndværkeren komme til og man ender altid med tvivlsspørgsmålet:
Lover håndværkeren mere end han kan holde? (og det gør han).

Derfor kunne det som husejer være rart med lidt professionel hjælp til at holde styr på aftaler, tid, økonomi og kvalitet. Det kunne også være kontakt til myndighederne (byggetilladelsen) og kontakt til arkitekten eller anden projekterende. Selv om man har købt et færdigt hus, eller en komplet ombygning, er der altid beslutninger som skal tages. Det være sig ændringer, ting som ikke er med i aftalen alligevel eller et byggeri, som aldrig bliver færdigt.

Alle beslutninger, rigtige som forkert, koster penge. Da man som almindelig husejer ikke har ubegrænsede midler, skal budgettet holdes og beslutningerne være taget rigtigt første gang. Uagtet om man bygger stort eller småt, være bedst tjent ved at have en byggeteknisk rådgiver ved sin side, så man ikke altid er alene om at tage de rigtige beslutninger.

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok