BETONELEMENTPRODUKTION

Hos EMJ Atcon producerer vi primært Filigranelementer ifm. opførelse af vores byggerier.

Filigranelementer kombinerer de bedste egenskaber fra pladsstøbte konstruktioner (stærke samlinger) og traditionelle betonelementer (kvalitet og tid). Brugen af filigran er økonomisk attraktiv og dermed et konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle beton konstruktioner.

Filigranløsningen fungerer både som forskalling, udgør en del af den endelige mængde beton og indeholder samtidig en stor del af den nødvendige konstruktionsarmering. Overfladekvaliteten er høj, leveringstiden er kort og montagen sker hurtigt.

Filigranelementer kan leveres både som væg- og dækelementer og anvendes til opbygning af almindelige vægge og dæk, hele kældre, sikringsrum samt bjælkefri pladedæk m.m. Vi har dog primært leveret filigrandæk til egen byggerier, men mulighederne for både dæk og vægge er til stede.

Et filigrandæk består af en enkelt 5-6 cm. betonplade. Et dæk (til den ønskede dæktykkelse) udstøbes i én arbejdsgang for at opnå optimal styrke. Vi kan som regel levere filigranelementer med meget kort varsel.

EMJ Atcon har leveret filigran løsninger til mange store og komplekse byggerier, så ring endelig og spørg hvis du vil hører mere om filigran til brug til dit projekt.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok