NYBYGGERI

Når du vælger EMJ-Atcon til dit næste nybyggeri, vælger du ikke alene en samarbejdspartner med fagligheden i orden. Du vælger også en sparringspartner, der er med dig hele vejen. Fra ide til færdig bygning. 

Hos EMJ-Atcon har vi fokus på effektivitet og fleksibilitet. Derfor ser vi altid muligheder for både os selv og vores kunder. Vi benytter ofte præfabrikeret filigranbeton, samt tag- og facadeelementer. Dette optimerer vores tid på byggepladsen, uden at vi skal gå på kompromis med kvaliteten. 

Det er de små detaljer, der oftest giver det store resultat. ViVi benytter bl.a. præfabrikerede bade -og toiletkabiner. Det sparer tid på byggepladsen og sikrer at kvaliteten er ens hver gang. Men det gør også at byggeriet udsættes for langt mindre fugt, sammenlignet med traditionel byggemetodik. En lille detalje, der effektiviserer byggeprocessen, og giver et langt bedre produkt

Vi ved, at et nybyggeri kan være en omstændelig affære - derfor kan vi med stolthed sige, at vi har prøvet det før.Vores projekter spænder bredt, vi har blandt andet stået for byggeriet af:

  • Katuaq - Grønlands kunst og kulturhus i Nuuk
  • Patienthotellet - Patientindkvartering for Dronning Ingrids Hospital i Nuuk
  • GU - Midtgrønlands gymnasium i Nuuk
  • Vandsøvej
  • Mere end 100 private boliger

Vælg derfor en samarbejdspartner med en bred vifte af kompetencer til dit næste byggeri. Vi kan tilbyde at indpasse de mest moderne processer til et moderne nybyggeri, da de allerede er en del af det vi anvender internt i huset idag. Det er din tryghed for at dialogen er at finde på tværs af byggeriet.

Vi udfører derudover også opsætning af kraner og øvrigt grejmontage, samt Camp Supply – Logistik (Lokalt).

Start dit næste nybyggeri med en uforpligtende samtale med EMJ-ATCON - din kommende samarbejdspartner.  

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok